Alkatrészek

„A második gépet mindig a Szerviz adja el!”

A Rome Plow LLC. minden, 1932 óta gyártott modelljéhez biztosítja az alkatrészellátást. Az ehhez szükséges eredeti rajzok, tervrajzok, alkatrész katalógusok mind rendelkezésre állnak a gyárban.

Mi a Magyarországi képviselet arra törekszünk, hogy minél nagyobb alkatrészkészletet tartsunk partnereink megelégedettségére. A készleten lévő alkatrészeket gyorspostával a megrendelés másnapjára le tudjuk szállítani az ön által megadott helyre.

Alkatrész katalógust biztosítunk minden eladott gépünkhöz ezzel is segítve az alkatrész ellátás gyorsaságát. Hiszen csak a helyesen megrendelt alkatrész segít elhárítani a meghibásodást. Tapasztalataink szerint az eredeti alkatrészek élettartama jelentősen felülmúlja az után gyártottakét. Különösen igaz ez az extrém viszonyok, köves, homokos talajok, illetőleg nehezen művelhető száraz agyagtalajok esetében.  Az eredeti pótalkatrészek használata a gép teljes élettartamára vetítve a legköltséghatékonyabb megoldás! Annak érdekében hogy az ön gépe is hosszú élettartamú legyen használjon eredeti alkatrészeket!

„A heritage of quality and innovation”

„A minőség és az innováció öröksége